Höstlovstider

Höstlovstider

Publicerad: 2024-09-02 - Uppdaterad: 2024-09-02
– hitta en billig resa till värmen. 

Har du fortfarande några semesterdagar över? Då har vi en god nyhet till dig! Just nu finns det ganska många bra erbjudanden på resor till värmen i höst, så länge du undviker att resa i vecka 44. Då har skolorna höstlov – och resebranschen högsäsong. Kan du bara resa i höstlovsveckan? Läs vidare om du vill komma billigt undan!
De bästa erbjudandena på höstresor

Høstferien er høstens høysesong
Høstferien er høstens høysesong

Vill du utomlands på höstlovet?

Undvik att resa när alla andra gör det!

Vecka 44 är som sagt höstens absoluta högsäsong i resebranschen. Allra dyrast blir det om du reser under första helgen, och är borta i exakt en vecka. Är du däremot flexibel på avresedag, och är borta lite kortare eller längre än en vecka, kan du göra ett riktigt höstlovsfynd! 

PS! Priserna ändras snabbt, så hittar du en bra resa är det bara att slå till!
Hitta billiga resor runt höstlovet

Verden full av spennende reiser, og det trenger ikke være langt unna...
Verden full av spennende reiser, og det trenger ikke være langt unna…

Expressresa till värmen 

– när flygturen är kort, blir semestern längre

…även om du bara har tid att resa två-tre dagar. Har du tänkt på hur många timmar du spenderar på en resa till fjällen, eller till sommarstugan? Man kan faktiskt ta sig till många härliga resmål i Europa på (nästan) lika lång tid.

Det tar tillexempel bara ett par timmar att flyga till Barcelona – ​och när du först är där har du hela Costa Brava och Costa Dorada runt hörnet. Eller vad sägs om några dagar på Mallorca? Det är heller inte så långt till franska rivieran!
De bästa priserna på expressresor till värmen

Høsten trenger ikke være mørk og kald...
Høsten trenger ikke være mørk og kald…

Sommarvarma höstresmål

– lugnare tempo och lägre priser.

På många resmål vid Medelhavet varar sommaren hela hösten. Som på Cypern, och längs hela den vackra Antalyakusten. Detsamma gäller sommarfavoriterna Costa del Sol och Kreta.

Faktum är att Medelhavsområdet är extra trevligt på hösten, eftersom stämningen är mer avslappnad. Dessutom är det billigare att vara turist än mitt i sommaren – och badtemperaturerna är förstås fortfarande härliga!
Hitta billiga resor till Medelhavet