Beach Hotel Poseidon

Budva, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Tivat (TIV): 21.3 km (28 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Budva. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger direkt på stranden.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. För små gäster finns barnsängar. Rummens utrustning omfattar ett kylskåp, en plattskärmstv med satellitanslutning, ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Boendet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med vindsurfing, kanotpaddling, dykning och massagebehandlingar.

Hotellet förfogar över en gastronomisk avdelning med en restaurang, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider