Limak Lara

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 25 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 14.7 km (20 mins)

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Limak Lara Hotel är ett stort, vackert ultra all inclusive-hotell med ett härligt läge direkt nere vid sin egen privata strand. Här finns flera härliga poolområden och en vattenpark med massor av roliga vattenrutschkanor samt en plaskbassäng för de yngsta i familjen. För barnen finns det också både en barnklubb och en tonårsklubb med roliga och underhållande aktiviteter.

Limak Lara Hotel har en internationell atmosfär och inredningen är modern och smakfull och på många ställen har inredningen en asiatisk touch. Rummen på Limak Lara Hotel är lyxiga och de största rymmer upp till 5 personer.

Hotellet har ett brett utbud av faciliteter som inbjuder till både avkoppling och underhållning. Du kan till exempel hålla dig aktiv med fitness, squash eller basket, eller så kan du spela en avkopplande runda minigolf eller bowling. Du kan njuta av att skämma bort dig med till exempel ett besök i ett turkiskt bad eller en avslappnande massage.

Limak Lara har flera läckra restauranger samt ett bra utbud av barer, och alla måltider, drycker, glass och snacks ingår i priset. Vi rekommenderar Hotel Limak Lara speciellt till familjer som vill tillbringa sin semester på Turkiets sydkust i lyxiga omgivningar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider