Crisol Faycan

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 25.7 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det centralt belägna cityhotellet är en bra utgångspunkt för strandturister och familjer som vill lära känna Las Palmas. Här finns Lägenhetshotellet. I närområdet finns en rad fritidsaktiviteter och naturen i närheten av stranden. Den närmsta flygplatsen är Gran Canaria - Las Palmas (LPA) som ligger ungefär 25 km bort.

Hotellet som erbjuder 36 enrumslägenheter och 25 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med två hissar. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I rummens kokvrå finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen finns bekväma solstolar. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, ett gym och ett solarium, biljard, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider