Scandic No. 25

Goteborg, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Göteborg (GOT): 25.6 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig i Göteborg hjärta. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Boendet har 112 rökfria rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice, två Konferensrum, en faxapparat, en tvättautomat och en brandvarnare. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna.

I rummen finns centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummens utrustning omfattar en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka tre rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

Huset förfogar över en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider