Hotton Hotel

Gdynia, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gdansk (GDN): 29.3 km (28 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

62 rum är tillgängliga för gästerna på detta hotell, som inkluderar hiss och reception. Bekvämligheterna inkluderar en garderob, en bagageförvaring och ett värdeskåp. Trådlöst internet gör att gästerna kan hålla sig uppkopplade under semestern. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. Hotellet erbjuder olika faciliteter för gäster med funktionshinder. Rullstolsanpassade faciliteter finns tillgängliga. Det finns också ett antal butiker som gör det bra att promenera och surfa. Ytterligare faciliteter inkluderar en tidningskiosk. Gäster som anländer med bil kan parkera sina fordon på parkeringen. Andra tjänster inkluderar rumsservice, tvättservice och en myntdriven tvättstuga. Det finns gratis dagstidningar. Businesscentret finns till hands för gästernas affärsbehov och har en fax.

Rummen har ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Centralvärme säkerställer behagliga temperaturer. Separata sovrum finns tillgängliga. Extrasängar kan begäras. Ett värdeskåp och ett skrivbord finns också. Gästerna kommer också att hitta ett kylskåp som ingår i standardfunktionerna. Ett strykset tillhandahålls för gästernas bekvämlighet. Telefon, TV och WiFi (utan extra kostnad) finns också. Badrummen är utrustade med dusch, badkar och hårtork. För extra komfort i badrummen erbjuds gästerna kosmetiska produkter. Rullstolsvänliga rum med rullstolsanpassade badrum finns också. Hotellet har familjerum och rökfria rum.

Bubbelpoolen i poolområdet utlovar ren avkoppling. Vattensportentusiaster erbjuds vindsurfing. Gästerna kan njuta av inomhusaktiviteter, inklusive bowling. Olika hälsoalternativ finns tillgängliga på hotellet, inklusive ett spa, en bastu, ett ångbad, ett hamam och hydroterapibehandlingar.

Matfaciliteter inkluderar en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Frukost och lunch erbjuder kulinariska läckerheter varje dag. Dietmåltider, vegetariska rätter och barnmåltider kan tillagas på begäran. Dessutom finns speciella cateringalternativ och snacks tillgängliga.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider