Eden Meloneras by Tam Resorts

Meloneras, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • spa
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 36.0 km (28 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Eden Meloneras by TAM Resorts ligger i San Bartolome de Tirajana (i området Maspalomas), fem minuter med bil från både Playa Meloneras och Fyren i Maspalomas. Detta lägenhetshotell ligger 19,5 km från Playa de los Amadores och 5,3 km från Yumbo Köpcentrum.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt). För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

På anläggningen står rum med luftkonditionering, en fläkt, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, minigolf, vindsurfing, solarium och vandring.

Det finns en bar. Komplexet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider