Perre Art Hotel Resort & Spa

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Antalya (AYT): 53.0 km (57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Den familjevänliga klubbanläggningen har ett speciellt läge vid den turkiska rivierans stränder och med det legendariska Olympusberget och Taurusbergens gröna skogar i bakgrunden. Strandhotellet gör det möjligt för gästerna att koppla av precis vid Medelhavets glänsande blå vatten. Kemer och Moonlight Park ligger cirka 8 km från bungalowkomplexet, och gästerna hittar restauranger, barer, butiker och nattliv i Göynüks turistcentrum, som ligger cirka 2 km från strandhotellet. Antalyas flygplats ligger cirka 40 km bort.

Bungalowkomplexet har 397 rum, inklusive 27 juniorsviter, 4 sviter och 254 dubbelrum, som ligger på 4 våningar och kan nås med hiss. Den vänliga personalen i receptionen i lobbyn svarar gärna på alla frågor. Gäster som har bokat all inclusive får en välkomstdrink. Bekvämligheterna på anläggningen inkluderar ett värdeskåp och en valutaväxlingstjänst. Trådlöst internet i allmänna utrymmen gör att gästerna kan hålla sig uppkopplade. Rullstolsanpassade faciliteter finns tillgängliga. Ett antal butiker, inklusive en stormarknad och souvenirbutik, är perfekta för shopping eller bara surfa. Anläggningens tomt har en lekplats och en härlig trädgård. Ytterligare bekvämligheter inkluderar tidningskiosk, TV-rum och lekrum. Parkeringsplatser finns tillgängliga för gäster som reser med bil. Andra tjänster inkluderar en 24-timmars säkerhetstjänst, en barnpassning, en barnpassning, en biluthyrningsservice, medicinsk hjälp, en larmtjänst, en tvättservice, en frisör, en sidtjänst och en hotellläkare.

Luftkonditionering och centralvärme säkerställer att rummen håller behagliga temperaturer. Du kan koppla av på balkongen eller terrassen. Alla rum har heltäckningsmatta och har en dubbelsäng, en queen size-säng, en king size-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum finns tillgängliga. Barnsängar kan tillhandahållas utan extra kostnad på begäran. Ett värdeskåp och en minibar finns också. Ytterligare funktioner inkluderar ett litet kylskåp och en te- och kaffestation. En tvättmaskin finns för gästernas bekvämlighet. En telefon med direktanknytning, en TV med satellit-/kabelkanaler och WiFi (ingen extra kostnad) finns också. Ett urval av kuddar garanterar en bekväm vistelse. Badrummen är utrustade med dusch, badkar och hårtork. Gästerna kan också boka rullstolsvänliga rum med rullstolsanpassade badrum.

Gästerna kan hitta den perfekta balansen mellan träning och avkoppling i en av de 3 inomhus- och utomhuspoolerna. Sötvattenpoolen, som delvis är uppvärmd, har även en barnpool. Ren avkoppling i bubbelpoolen (mot avgift), kul på vattenrutschkanan och uppfriskande drinkar i poolbaren – gästerna kommer att uppleva hur rik och varierad en dag i vattnet kan vara. Solstolar och parasoller på solterrassen skapar ett perfekt utrymme för gäster att koppla av och varva ner. Anläggningen erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus, inklusive tennis, boccia, beachvolleyboll, minigolf och bågskytte. Ett antal sporter finns tillgängliga, inklusive vattensporter som vattenskidor, paddelbåtar, segling, katamaraning, vattengympa och vattenpass. Mot en avgift kan gästerna också njuta av vindsurfing, vattenskoter, bananbåtturer, kanotpaddling, snorkling och dykning. Anläggningen erbjuder många inomhussporter, inklusive ett gym, bordtennis, dart, callisthenics och aerobics eller, mot en avgift, biljard. Det finns en hälsoavdelning med spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, solarium och celluliterbehandling. Avgiftsbelagd: massagebehandlingar. Ytterligare fritidsaktiviteter inkluderar ett underhållningsprogram, en barnklubb, levande musik, en dansklubb och en nattklubb.

Matfaciliteter inkluderar en matsal, ett frukostrum, ett café, en bar och en lobbybar. Gästerna kan njuta av sina gommar på den rökfria restaurangen, som har luftkonditionering och ett separat område för rökare. All inclusive erbjuds som ett cateringalternativ. Till frukost, lunch och middag serverar gästerna sig själva vid buffén eller väljer önskad mat från menyn (till middag). Barnmat (utan extra kostnad) ger de små barnens välbefinnande. Anläggningen erbjuder även snacks. För gäster ingår alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider