Paramount Hotel Dubai

Downtown Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Dubai World Central (DWC): 51.7 km (43 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Paramount Hotel Dubai ligger i Dubai (i området Business Bay), fem minuters bilfärd från Dubai Water Canal och Dubai Mall. Detta hotell i lyxstil ligger 4,9 km från Burj Khalifa och 5,7 km från City Walk.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För små gäster finns dessutom en skojig lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en dygnet-runt-öppen-roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, badrockar och en telefon finns här. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Här finns även ett underhållningsprogram och en miniklubb.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider