1 Lexham Gardens Hotel

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London Heathrow (LHR): 22.9 km (33 mins)
  • Flygplats London Stansted (STN): 75.0 km (1 hour 27 mins)
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 59.7 km (1 hour 14 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är bekvämt beläget i hjärtat av Kensington i centrala London, med enkel tillgång till en rad attraktioner inklusive Science Museum, Natural History Museum, Royal Albert Hall och West End Theatres. Det är idealiskt beläget inom gångavstånd från tunnelbanestationerna Earl's Court, High St Kensington och Gloucester Road. Det finns också många restauranger, barer och små kaféer i närheten. Hotellet ligger bara 1 km från Knightsbridge och Harrods. Kensington High Street ligger 500 m bort och den lummiga Hyde Park ligger cirka 800 m från hotellet.

Hotellet har hiss och har 55 rum, inklusive 7 enkelrum. Den vänliga personalen i receptionen svarar gärna på alla frågor. Bekvämligheterna inkluderar bagageförvaring, värdeskåp och dryckesautomat. Trådlöst internet i allmänna utrymmen gör att gästerna kan hålla sig uppkopplade. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. En öppen spis skapar en mysig atmosfär. Det finns ett antal butiker också. Hotellets gäster kan njuta av olika fritidsfaciliteter, inklusive trädgården, under sin vistelse. Ytterligare bekvämligheter inkluderar ett TV-rum och ett bibliotek. Parkeringsplatser finns tillgängliga för gäster som reser med bil. Andra tjänster inkluderar en 24-timmars bevakningsservice, medicinsk hjälp, rumsservice, en larmservice, en tvättservice och en myntdriven tvättstuga. För att hjälpa gästerna med deras affärs- och kommunikationsbehov har businesscentret en fax.

Rummen är utrustade med centralvärme och fläkt. Rummen har en queen size-säng och en bäddsoffa. Separata sovrum finns tillgängliga. Extrasängar kan begäras. Ett värdeskåp och ett skrivbord finns också. Ytterligare funktioner inkluderar en mikrovågsugn och en te- och kaffestation. Ett strykset tillhandahålls för gästernas bekvämlighet. Telefon, TV och WiFi (utan extra kostnad) finns också. Badrummen är utrustade med dusch, badkar och hårtork. Hotellet har familjerum och rökfria rum.

En hälsoavdelning med spa finns på hotellet.

Matfaciliteter inkluderar en restaurang, ett frukostrum, ett café och en bar. En kontinental frukost och lunch serveras varje dag. Personalen tillhandahåller också gärna barnmåltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider