Wave Resort

Pomorie, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 6 km
  • Flygplats Burgas (BOJ): 16.5 km (16 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Wave Resort är ett stort och inbjudande all inclusive-hotell som ligger i Pomorie på den bulgariska Svartahavskusten. Här kan du njuta av en skön, avkopplande semester med många möjligheter att bada, koppla av och delta i roliga aktiviteter. Du bor direkt vid till hotellets egen privata strand, och det finns flera härliga poolområden, varav ett har vattenrutschkanor. För de yngsta i familjen finns här även en splash-pool som säkerligen kommer att bli en hit. Drömmer du om att börja dagen med ett dopp har du även möjlighet att välja ett rum med swim-up, så att du kan hoppa direkt från din terrass ner i poolen.

På Wave Resort kan du också dra nytta av ett brett utbud av sport- och wellnessfaciliteter och när dagen är över kan du dra dig tillbaka till moderna och smakfullt inredda rum som rymmer upp till 6 personer.

Wave Resort har ett omfattande all inclusive-program med många alternativ i den stora bufférestaurangen, samt à la carte-restauranger där du kan beställa precis din favorit på menyn. Det finns också flera olika barer här, där du kan njuta av utsökta snacks eller en kall drink.

Vi rekommenderar Wave Resort till alla som vill bo med all inclusive och läckra faciliteter när semestern går till Bulgarien.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider