Melia Phuket Mai Khao

Mai Khao Beach, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Phuket (HKT): 11.3 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Melia Phuket Mai Khao ligger i Mai Khao på stranden, en kvarts promenad från Sirinat National Park och Mai Khao Beach. Detta hotell vid stranden ligger 4,4 km från Splash Jungle Water Park och 8,2 km från Sarasin Bridge.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och ett växelkontor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en piccoloservice och en hotelldoktor. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och en fläkt att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av trädgårdsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en kingsize-säng eller en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. På terrassen finns bekväma solstolar. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med ridning, samt cykelåkning/mountainbikeåkning. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och yoga. Boendet har spa, en bastu, ångbad och massagebehandlingar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Förutom detta finns möjligheten att välja frukost. Ekologisk kost och vegankost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider