Hard Rock Hotel Marbella - Adults Only Recommended

Puerto Banus, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Málaga (AGP): 58.2 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell, är idealt för strandturister, i Marbella, ungefär 650 m från stranden. Den närmsta flygplatsen är Malaga (AGP) som befinner sig ca. 47 km bort.

Strandhotellet moderniserades 2023. Hotellet som är utrustad med fyra hissar förfogar över 383 rökfria rum. Flerspråkig personal (engelska, tyska, franska), i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Ett växelkontor till inrättningen gör boendet. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Information om utflyktsmål får gäster vid resedisken. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och flygbuss. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en fotokopiator ställas till förfogande. För konferenser, föredrag eller sammanträden står åtta rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. I rummen finns en kingsize-säng. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns hårtork, sminkspegel och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 11 rullstolsanpassade rum.

I utomhusområdet finns två bassänger. På solterrassen finns både solstolar och parasoller. En bubbelpool lockar till sköna stunder. På boendet erbjuds även ett gym, yoga, en bastu, en hamam och massagebehandlingar, samt biljard och ett spa (avgiftsbelagt). Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

Huset förfogar över tre restauranger och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en frukost både för sjusovare och morgonpigga och middag. Ytterligare finns möjligheten att beställa picknick och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider