Lisbon Serviced Apartments - Estrela

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Lissabon (LIS): 13.7 km (21 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Lisbon Serviced Apartments - Estrela ligger centralt i Lissabon, en fem minuters bilfärd från både Avenida da Liberdade och Praça do Rossio. Denna lägenhet ligger 5,8 km från Torre de Belém och 16,9 km från Costa da Caparicas strand.

På boendet finns både engelsk- och fransktalande personal för gästerna. Det luftkonditionerade boendet förfogar över ett kassaskåp, transferservice och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder rökfria rum.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider